Bergman Clinics aan het woord

Referentie Bergman Clinics

Sinds 2013 maakt Bergman Clinics al gebruik van de kennis en kunde van EMP Grafimedia. De samenwerking was echter nog erg “traditioneel” van aard. Bergman bestelde drukwerk in bulk, hield voorraad aan en zorgde voor de distributie naar de klinieken. Het model sloot niet meer aan bij de huidige ontwikkelingen waarbij veranderingen meer regel dan uitzondering zijn en drukwerk oplages afnemen.

 

In 2019 hebben wij daarom gezamenlijk besloten het roer om te gooien; de klinieken bestellen nu via het door EMP voor ons ontwikkelde Brandportal en EMP draagt zorg voor alle logistieke componenten, inclusief het bewaken van de voorraadniveaus. Als gevolg hiervan ligt de inschatting om een artikel wel of niet in bulk te gaan drukken bij EMP en wordt Bergman hier volledig in ontzorgd. De volgende stap die wij gaan zetten is het uitbesteden van de promotieartikelen, deze zullen ook worden opgenomen in het portal waardoor er voor de gebruikers één winkel ontstaat voor alle uitingen.

 

Gedurende de Corona crisis hebben wij ook de uiterst flexibele kant van EMP gezien, het snel kunnen inspringen op Corona gerelateerd drukwerk en overige signing is van grote waarde gebleken bij de heropstart van onze klinieken.

 

Wat Bergman betreft zien wij bij EMP met grote regelmaat de visie om op lange termijn partner te zijn, dit gaat hand in hand met op dagelijkse basis blijven presteren om Bergman Clinics te blijven voorzien van het nodige drukwerk tegen de juiste prijs.

Bergman Clinics

Hugo van Vessum

Procurement & Supply Chain Manager