Blog
mei 28

EMP verzorgt COVID19 materialen voor heropening Bergman Clinics

Sinds 6 mei zijn de klinieken van Bergman Clinics weer gestart met hun activiteiten, uiteraard rekening houdend met de maatregelen van het RIVM. Wij kregen het verzoek om voor de heropening van 39 locaties deze te voorzien van diverse COVID19 communicatie middelen conform de huisstijl richtlijnen.

We hebben diverse COVID19 materialen zoals vloerstickers, informatiebrochures, displays en overige signing voor de heropening van de klinieken vormgegeven in onze in huis studio en laten produceren bij onze flexibele leveranciers. Door snel en accuraat te werken hebben wij dit binnen 2 dagen laten produceren en geleverd op 39 locaties.

Bergman Clinics is met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics in bijna 30 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan vijftig locaties ontvangen zij inmiddels meer dan 275.000 cliënten per jaar.

De niet acute behandelingen van Bergman Clinics zijn tijdens de Corona crisis gestaakt geweest en hebben zij meer dan 70 medewerkers als ook medische materialen zoals beademingsmachines beschikbaar gesteld voor de zorg van Coronapatiënten.

Sinds 2013 leveren wij onze diensten aan Bergman Clinics. Wij verzorgen en ontzorgen Bergman Clinics op het grafische vlak. Van ontwerp en DTP werkzaamheden vanuit onze eigen studio tot aan marketing-/huisstijldrukwerk, direct-mailingen en signing. Daarbij hebben wij ook een brandportal ontwikkeld waar klinieken de huisstijlrichtlijnen kunnen inzien, logo’s kunnen downloaden, uit voorraad drukwerk of premiums kunnen afroepen of on demand laten produceren.

Bergman Clinics Corona Items

Wij zijn trots dat we in deze tijd voor Bergmans Clinics onze flexibiliteit te hebben mogen laten zien en wensen hen veel succes met de heropeningen!