Blog
apr 19

EMP gaat ook thuis gewoon door

EMP grafimedia is een printmanager die zich al ruim 10 jaar bezig houdt met de inkoop van drukwerk en werkt voor een grote groep opdrachtgevers. Met onze specifieke kennis van de Europese grafische markt, onze online Brandportal oplossingen en ons inkoopvolume realiseren wij voor onze opdrachtgevers besparingen tot wel 20% op hun huidige drukwerkbestedingen en ontzorgen wij hen door de complete drukwerkinkoop, -begeleiding en creatie uit handen te nemen.

Inmiddels werken wij alweer zo’n zes weken vanuit huis en is er meerdere malen per week een online koffie momentje waarin we lopende projecten bespreken en we ook de bekende kantoorgrapjes voorbij horen komen. ?

Onze opdrachtgevers weten ons goed te bereiken en ondervinden hier gelukkig geen hinder van.

Het voordeel van het werken met EMP als printmanagement dienstverlener is dat wij beschikken over een groot netwerk van leveranciers waarmee wij veel capaciteit in de markt tot onze beschikking hebben. Op dit moment zijn er nog steeds geen signalen dat leveringen gevaar lopen en kunnen wij met ons leveranciersnetwerk de afgesproken levertermijnen realiseren zoals we dit de afgelopen weken ook hebben kunnen doen. We zullen alle opdrachten op de voet blijven volgen en mochten we problemen signaleren dan zullen we direct actie ondernemen om vertragingen in leveringen tot een minimum te beperken. Uiteraard zullen wij u hier dan tijdig over informeren.

Stay home, stay safe!!