Blog
feb 01

EMP INKOOP

EMP helpt u op weg naar kostenbesparing en procesoptimalisatie!

Tijd en geld besparen op uw drukwerk en overige grafische producties? De EMP inkoopscan maakt vooraf duidelijk hoe.

De basis van deze inkoopscan is uw totale drukwerkvolume. We segmenteren uw drukwerkuitgaven in vier segmenten; marketing, huisstijl, facilitair en overig drukwerk. Per segment maken we vervolgens inzichtelijk welke besparingen mogelijk zijn.

De uitkomst van de scan is het vertrekpunt tot het gezamenlijk maken van een plan van aanpak teneinde de gerapporteerde besparingen en mogelijke procesverbeteringen te kunnen doorvoeren. Een belangrijk onderdeel van deze optimalisatie is onze online Brandportal oplossing. Met onze geavanceerde Brandportals begeleiden we grote en kleinere organisaties bij het efficiënter werken.

Naast deze inkoop- en procesoptimalisatie worden uw ad-hoc opdrachten uiteraard ook professioneel ingekocht en begeleid.

Dankzij onze uitgebreide kennis van de leveranciersmarkt, continue benchmarking en een groot inkoopvolume bij een internationaal netwerk van topleveranciers vinden we altijd de perfecte match tussen kwaliteit, levertijd en inkooptarief.

Besteedt u inkoop én operationele begeleiding aan EMP uit, dan kiest u naast kostenbesparing voor efficiency door procesoptimalisatie. Hierdoor kunnen we direct bruggen slaan tussen uw marketing- en inkoopafdeling en tussen het hoofdkantoor en de lokale vestigingen.

Interesse hoe wij ook u kunnen ontzorgen en substantieel kosten besparen? Graag plannen wij een Teams- of Zoom afspraak in om met u van gedachte te wisselen.

Bel met 030 – 63 65 700 en vraag naar Ronald Zwaan, Edwin Jonkman, Martijn de Jong, of stuur een mail naar: info@empgrafimedia.nl