Blog
feb 19

Even voorstellen…

Nieuws Ronald Zwaan - Salesmanager

Ronald is sinds september 2020 begonnen bij EMP en is commercieel verantwoordelijk voor business development. Ronald is een verbinder en bouwer pur sang! Trots op zijn hybride erfgoed in de grafimedia en printmanagement branche, was Ronald verantwoordelijk voor de A-merken zoals; ING Bank, Nationale Nederlanden, NIKE Europe, USG People, Randstad, Tempo Team, Audi, Volkswagen, Porsche, SEAT, Mercedes Nederland, Ford Nederland, AHOLD, Intertoys, GlaxoSmithKline, Mediq, Menzis, etc.

Ronald vindt een persoonlijke benadering naar klanten heel belangrijk, oprecht geïnteresseerd zijn, zo probeert hij klanten te helpen en te verbinden aan EMP. Daarnaast is Ronald  een enthousiast mens die streeft naar de win-win-win situatie voor klant, organisatie en team!

Klant voordeel
Ronald: “Kenmerkend voor EMP is onze ongekende brede dienstverlening, deskundige begeleiding met scherpe tarieven. De klant profiteert van scherpe prijzen dankzij een uitgebreide kennis van de leveranciersmarkt, continue benchmarking en een groot inkoopvolume bij internationaal netwerk van top leveranciers. Daarmee maken we voor onze klanten echt het verschil. Met onze dienstverlening en scherpe tarieven is EMP in staat significant voordeel te bieden en een brug te slaan tussen de marketingafdeling en de inkooporganisatie bij klanten.  Opdrachtgevers die met EMP samenwerken zien ons als een betrouwbare, professionele, deskundige en betrouwbare partner.