ONZE DIENSTEN

Bij EMP zetten we de standaard hoger en leveren we oplossingen die jouw marketing- en inkoopafdeling ontzorgt. We weten hoe belangrijk het is om op te vallen in een wereld vol concurrentie. Wij blinken samen uit! EMP is jouw betrouwbare partner op het gebied van printmanagement en Design & DTP, daarbij haal je met onze Brandportal het maximale uit je huisstijl!

Complete beheersing van de keten

Printmanagement

Printmanagement is de complete aanpak om al je drukwerkprocessen te beheren en te optimaliseren, inclusief inkoop, productie, logistiek en ontwerp. Met onze expertise en gedrevenheid nemen we de complexiteit van printmanagement uit handen en stroomlijnen we jouw drukwerkprocessen.

Bij EMP ontzorgen we van A tot Z en beheren we het volledige proces, daarbij zorgen we voor merkconsistentie wat ervoor zorgt dat al jouw printmateriaal naadloos op elkaar aansluit. Lees hier meer over printmanagement van EMP.

Design & Desktop publising (DTP)

Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, magazines, folders, POS-materiaal of catalogusopmaak, ons ervaren team staat klaar om jouw Design- en DTP werk met zorg uit te voeren. Wij begrijpen het belang van visuele communicatie die jouw merk doet opvallen.

We waarborgen naadloze integratie met jouw merkstrategie, zorgen voor extreme efficiëntie zonder in te leveren op de kwaliteit. Door een samenwerking met EMP kies je voor het maximale. Meer weten over onze Design en DTP? Lees dan hier verder.

Point-of-Sale en packaging

Point-of-Sale materiaal omvat alles wat je merk op de winkelvloer laat opvallen, van displays en banners tot unieke verpakkingen en promotiemateriaal. Als merk wil je je natuurlijk onderscheiden, EMP helpt jouw organisatie om dat bereiken. 

Met onze expertise in diverse materialen zoals karton, metaal en hout en ons uitgebreide netwerk van leveranciers zetten we ideeën snel om in tastbaar promotiemateriaal. Lees hier meer over hoe EMP ervoor zorgt dat jouw merk altijd in de schijnwerpers staat! 

Brandportal

De EMP Brandportal is jouw ultieme hulpmiddel voor een moeiteloze corporate identity! We begrijpen hoe belangrijk het is dat elke medewerker op dezelfde manier gebruikmaakt van de huisstijl.

Met onze Brandportal kun je eenvoudig marketing- en communicatiematerialen downloaden, aanpassen, online ontwerpen, publiceren op sociale media en delen met anderen. Een hub met alle belangrijke huisstijldocumenten onder één dak. Lees hier meer over wat onze Brandportal voor jou kan betekenen?

Bij EMP draait alles om betrouwbaarheid, expertise en resultaatgerichtheid. Samen blinken we uit.

Neem gerust contact met ons op.

EMP grafimedia

Copyright 2022 – EMP GrafimediaAlgemene Leveringsvoorwaarden