Blog
sep 17

PerfectBook

Omzet vergroten? Denk eens aan het drukken en verspreiden van een catalogus!

Zowel onder consumenten als in de ‘business to business markt’ is een gedrukte catalogus nog steeds geliefd. Ondernemers die hun catalogus hadden opgeheven omdat deze ook online te vinden is komen vaak terug op hun eerdere besluit. Een catalogus kan bevorderlijk zijn voor de omzet en loont het kosten te maken voor de productie en verspreiding hiervan.

Vanuit ons label ‘PerfectBook’ adviseren en begeleiden onze gedreven professionals je met de uitvoering van jouw nieuwe catalogus. Door onze kennis van de Europese Grafische Markt en grote inkoopvolume kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden.

Naast de inkoop- en productiebegeleiding verzorgen wij ook de volledige (automatische-) opmaak van je catalogus. Onze inhouse Studio koppelt klant-databases met onze InDesign lay-outs om het opmaakproces zo veel mogelijk te automatiseren.

In samenwerking met onze opdrachtgever Zodiac International B.V. leggen wij op dit moment de laatste hand aan de opmaak van hun ‘Bikers Book’; een catalogus van ca 1.500 pagina’s full-colour, gedrukt in 5 verschillende talen.

Catalogus - EMP Grafimedia

Zodiac International B.V.
Op een enkele uitzondering na wil iedere Harley-Davidsonrijder zijn motorfiets zo veel mogelijk ‘customizen’. Er is dan ook een enorme vraag naar hoogwaardige onderdelen en accessoires.

Zodiac Logo

Al 50 jaar is Zodiac International B.V. toonaangevend in de wereld van aftermarket onderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen. Zij volgen de trends in het bouwen van custom bikes en bouwen eigenhandig unieke motorfietsen met alle producten die je terugvindt in de catalogus.

Deze catalogus bevat meer dan 40.000 artikelen en is te vinden op zodiac.nl