Trots op onze samenwerking met Natuurmonumenten

Trots op onze samenwerking met Natuurmonumenten

EMP is trots de printpartner van Natuurmonumenten te zijn. Met ons team van professionals geven wij advies, verzorgen de inkoop binnen een Europese grafische markt en begeleiden we de producties van begin tot eind.

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Zij maken zich sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die zij beheren, maar ook daarbuiten. Natuurmonumenten vraagt alle Nederlanders om samen nieuwe natuur te maken, te verzorgen en te beschermen. De website is zeker een bezoekje waard.

Puur Natuur is het magazine van Natuurmonumenten dat 4x per jaar aan de leden wordt verstrekt. Het is een magazine met interessante weetjes en mooie beelden van diverse flora en fauna in Nederland. Dit blad wordt in een oplage van ca. 570.000 stuks gedrukt. Een deel van de oplage wordt vervolgens geseald in een biofolie, vaak in combinatie met een bijlage als een combola in envelop, cheshire of een mini brochure. Ook de postale begeleiding is voor rekening EMP.

Natuurmonumenten

Het jeugdprogramma OERRR van Natuurmonumenten inspireert kinderen om in de natuur op avontuur te gaan. In de tuin, de straat, het park of het bos. Voor OERRR maken wij elk seizoen een mailing. De kinderen in 3 verschillende leeftijdscategorie√ęn ontvangen een met NAW geprinte vrolijke all-over full colour envelop met daarin meerdere A6 kaarten om te verzamelen. Daarnaast is de envelop altijd gevuld met een leuk extraatje. Denk bijvoorbeeld aan een zakje bloemenzaad, een mini boekje over wolven of een Wat&Waar kalender met leuke activiteiten.

Natuurmonumenten Natuurmonumenten

Naast de periodieke uitingen van Natuurmonumenten zijn er veel campagnes en ledenwervingsacties  waar ook het nodige drukwerk voor vervaardigd moet worden.

Natuurmonumenten Natuurmonumenten

Een nieuwe campagne wordt samen met het team van Natuurmonumenten doorgesproken en door ons vertaald naar ons leveranciersnetwerk. Alle middelen die vervolgens voor een dergelijke campagne worden ingezet vallen onder de verantwoordelijkheid van EMP. Het is onze taak budget, kwaliteit en planning te waarborgen en een perfect eindproduct af te leveren!