Referenties

REFERENTIES

Referentie Accor

Accor heeft de afgelopen jaren enorme besparingen kunnen realiseren, doordat EMP grafimedia al het drukwerk van Accor door de juiste drukkers laat maken, volumes gebundeld worden en het drukwerk per keer aan de markt getoetst wordt. In dit proces zorgt EMP grafimedia dat het drukwerk van Accor voldoet aan de juiste specificaties en denkt men creatief mee op het moment dat er specifiek drukwerk gemaakt moet worden. Ook begrijpt EMP grafimedia dat persoonlijk contact met de hotels essentieel is om een goede dienstverlening te kunnen waarborgen.

Accor
Anne IJkema
Head of Procurement

Referentie Bergman Clinics

Sinds 2013 maakt Bergman Clinics al gebruik van de kennis en kunde van EMP Grafimedia. De samenwerking was echter nog erg “traditioneel” van aard. Bergman bestelde drukwerk in bulk, hield voorraad aan en zorgde voor de distributie naar de klinieken. Het model sloot niet meer aan bij de huidige ontwikkelingen waarbij veranderingen meer regel dan uitzondering zijn en drukwerk oplages afnemen.

 

In 2019 hebben wij daarom gezamenlijk besloten het roer om te gooien; de klinieken bestellen nu via het door EMP voor ons ontwikkelde Brandportal en EMP draagt zorg voor alle logistieke componenten, inclusief het bewaken van de voorraadniveaus. Als gevolg hiervan ligt de inschatting om een artikel wel of niet in bulk te gaan drukken bij EMP en wordt Bergman hier volledig in ontzorgd. De volgende stap die wij gaan zetten is het uitbesteden van de promotieartikelen, deze zullen ook worden opgenomen in het portal waardoor er voor de gebruikers één winkel ontstaat voor alle uitingen.

 

Gedurende de Corona crisis hebben wij ook de uiterst flexibele kant van EMP gezien, het snel kunnen inspringen op Corona gerelateerd drukwerk en overige signing is van grote waarde gebleken bij de heropstart van onze klinieken.

 

Wat Bergman betreft zien wij bij EMP met grote regelmaat de visie om op lange termijn partner te zijn, dit gaat hand in hand met op dagelijkse basis blijven presteren om Bergman Clinics te blijven voorzien van het nodige drukwerk tegen de juiste prijs.

Bergman Clinics
Hugo van Vessum
Procurement & Supply Chain Manager

Referentie Natuurmonumenten

Natuurmonumenten werkt sinds 2017 met EMP Grafimedia en heeft flinke besparingen kunnen realiseren door de inkoop van drukwerk met grotere volumes bij EMP Grafimedia neer te leggen. EMP Grafimedia is een professionele organisatie die ontzorgt, oplossingsgericht is en pro-actief meedenkt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Snelheid staat voorop. Klantvriendelijkheid zit in het DNA. Kortom, een deskundige partner met een uitstekende dienstverlening waar we graag mee samenwerken.

Natuurmonumenten
Team Traffic en Producties

Referentie De Wijnbeurs

Het is prettig en goed samenwerken met EMP. Er wordt altijd met ons meegedacht voor het beste resultaat van onze direct mail-campagnes. Ook voor zaken met een onmogelijke deadline wordt naar een oplossing gezocht. EMP is professioneel, oplossingsgericht, accuraat en denkt altijd met haar klant mee; kortom een zeer prettige partner om mee samen te werken.

De Wijnbeurs
Annemiek Hofdijk
Algemeen Manager

Referentie Damen Shipyards

Samenwerken met EMP is in mijn ogen een feestje! Wat een verademing om samen te werken met een partij die deskundig is in de dynamische wereld van drukwerk. Als Communications support bij DAMEN Shipyards is geen dag hetzelfde. Van strategische communicatie plannen tot het uitbrengen van een flyer, alles komt voorbij. Het is fijn te weten dat ik kan sparren met een partij als EMP over zowel de inkoop als de distributie, zeker als we het hebben over grote projecten zoals Damen Magazine of de mooie brochures in diverse talen die we wereldwijd uitbrengen. Onze brandportal maakt het mogelijk om duizenden medewerkers wereldwijd te voorzien van visitekaartjes of huisstijldrukwerk. Altijd bereikbaar en bereid mee te denken dat noem ik nog eens service! Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van EMP, zij zijn de partner die ieder bedrijf nodig heeft.

Damen Shipyards Gorinchem
Susan Karelse
Communication Support