Blog
nov 17

EVERY BODY HAPPY!

EMP Grafimedia en Vitaminstore tekenen een samenwerkingsovereenkomst!

Een mooi en positief bericht met de nodige arbeidsvitaminen in deze november maand:

Met trots kunnen wij melden dat Vitaminstore heeft gekozen om met EMP Grafimedia een samenwerking aan te gaan.

Naast de competitieve aanbieding ziet Vitaminstore bovenal in EMP Grafimedia de perfecte Printmanagement partner met de nodige retail ervaring.

Het contact met Vitaminstore kwam op een verrassende en plezierige wijze tot stand via het “Puur Natuur” magazine van onze gewaardeerde relatie Natuurmonumenten. Met ons team van professionals geven wij advies, verzorgen de inkoop binnen een Europese grafische markt en begeleiden we de producties van begin tot eind. Onze klanten zijn immers de beste ambassadeurs voor EMP grafimedia!

EMP Grafimedia gaat Vitaminstore ontzorgen op het gebied van periodieke uitgaven van magazines en folders, P.O.S materiaal, communicatie op de winkelvloer, hyper gepersonaliseerde DM campagnes, promotiemiddelen en overig print gerelateerde materialen.

Vitaminstore is sinds 1998, met 32 winkels en online de gezondste retailer van Nederland. Met een professioneel team van deskundigen met een achtergrond in sportvoeding, voedingssupplementen en beauty producten probeert Vitaminstore haar klanten altijd een eerlijk en bewust advies te geven omtrent voeding en uiterlijke verzorging.

Wij bedanken Vitaminstore voor het vertrouwen in onze Printmanagement dienstverlening!

Interesse hoe wij via 1 aanspreekpunt ook u kunnen ontzorgen en substantieel kosten besparen? Graag plannen wij een Teams- of Zoom afspraak in om met u van gedachte te wisselen.
Bel met 030 – 63 65 700 en vraag naar Martijn de Jong, Edwin Jonkman of Ronald Zwaan. Of stuur een mail naar: info@empgrafimedia.nl