Blog
okt 22

De dikste full-color ‘Biker catalogus’ van Europa nu in productie!

Meer dan 40.000 artikelen, totaal 7.400 pagina’s in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans foutloos opgemaakt!

Onze opdrachtgever Zodiac International gaf ons het vertrouwen en in bijgaand filmpje zie je de eerste katernen van de pers rollen.

Ook in dit digitale tijdperk is het belang van een gedrukte catalogus niet te onderschatten. Een catalogus kan bevorderlijk zijn voor de omzet en loont het kosten te maken voor de productie en verspreiding hiervan.

Catalogi handmatig opmaken is een tijdrovend en kostbaar proces. Bovendien is de kans op fouten erg groot. De oplossing? Een geautomatiseerd opmaakproces die fouten vermijdt, levertijden aanzienlijk verkort en besparingen realiseert.

Zodiac International B.V. - EMP Grafimedia

Interesse hoe uw artikelen database dient als vertrekpunt voor het automatisch opmaken van uw nieuwe catalogus? Graag plannen wij een Teams- of Zoom afspraak in om met u van gedachte te wisselen.

Bel of mail 030 – 63 65 700 of Martijn de Jong, Edwin Jonkman

De 3 belangrijkste voordelen van automatische opmaak nog even op een rijtje:

1. Tijd en kosten besparen
Wellicht het meest voor de hand liggende voordeel. Als een catalogus of prijslijst handmatig samengesteld wordt, kost dit proces veel tijd en geld om alle pagina’s goed op te maken. Kostbare tijd die niet gebruikt kan worden om andere creatieve taken uit te voeren.

2. Foutenmarge verkleinen en controleerbaarheid verhogen
Een goed ontwikkeld automatisatieproces geeft een foutloos proces; niet alleen het verwerken van de informatie, maar ook revisies en controles uitoefenen is vele malen betrouwbaarder dan een handmatig proces.

3. Personaliseren en segmenteren
Het correct organiseren van een geautomatiseerd opmaakproces van productinformatie heeft ook andere voordelen. Eenmaal uw productinformatie in het geautomatiseerde proces op orde, dan kunt u personaliseren en segmenteren. Zo kunnen er voor verscheidene doelgroepen verschillende assortimenten uitgelicht worden. Dit maakt het personaliseren van drukwerk een stuk eenvoudiger. Ook kan veel sneller en met weinig moeite een nieuwe versie van diezelfde catalogus worden opgemaakt, met nieuwe producten of prijzen.